International

ISLAMIZAREA Elveției: Moscheile și imamii sunt FINANȚAȚI nestingherit de Liga Mondială Islamică

În Elveția, numărul moscheilor începe să concureze numărul cabanelor alpine, dar guvernul federal nu vrea să deranjeze răspândirea islamului.
Evenimentul Zilei

ALERTĂ MONDIALĂ! Putin a EXPLODAT și a trimis un AVERTISMENT către SUA

Vladimir Putin a avut, prin intermediul purtătorului de cuvânt, un mesaj dur îndreptat către SUA. Liderul Rusiei a anunțat că se ia în calcul, din nou, o cursă a înarmării.
Evenimentul Zilei

Kevin Costner este în conflict cu Trump: „Nu recunosc America”

Pe fondul revoltei crescânde asupra separării copiilor fără acte de părinții lor la granița SUA-Mexic, actorul Kevin Costner a reacţionat aseară la abcnews.
Evenimentul Zilei

Regina Letizia a Spaniei s-a inspirat VESTIMENTR, pentru întâlnirea cu Melania Trump, din filmul „Blonda de la Drept”

Cine s-ar fi gândit că Regina Letizia a Spaniei ar putea să se îmbrace în roz, din cap până în picioare, la întâlnirea de la Casa Albă cu Melnaia şi Donald Trump? Nimeni, cu siguranţă,...
Evenimentul Zilei

ATENTAT fără PRECEDENT în Germania. Planul DIABOLIC pus la CALE de ISIS dejucat de POLIȚIE

Un atentat cu „bombă biologică” cu ricină, o otravă foarte puternică, a fost dejucat în Germania, a declarat miercuri şeful poliţiei judiciare, Holger Münch, după arestarea unui tunisian...
Evenimentul Zilei

Vești proaste despre românul răpit în Burkina Faso. Informații de ULTIMĂ ORĂ

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunțat că românul răpit în urmă cu trei ani în Burkina Faso se află în prezent în Mali.
Evenimentul Zilei

9 soldați uciși de Boko Haram în Nigeria

KANO: Militanții Boko Haram au ucis nouă soldați, alți doi fiind răniți în nord-estul Nigeriei, potrivit surselor militare, la doar câteva zile după ce 43 de civili au murit în atentate...
Evenimentul Zilei

Meleșcanu a vorbit despre cazul româncei arestate în Rusia pentru spionaj: „Nu știu NIMIC despre asta”

Teodor Meleșcanu, ministrul de externe, a declarat că până în prezent nu a primit nici o informație oficială din partea Rusiei cu privire la românca acuzată de spionaj, arestată în Rusia.
Evenimentul Zilei

Oamenii lui Trump au PROBLEME: Protest la restaurantul unde lua masa Kirstjen Nielsen, în apropiere de Casa Albă

Un grup de protestatari a perturbat aseară cina secretarului Departamentului de Securitate Internă, Kirstjen Nielsen, la restaurantul mexican din apropierea Casei Albe.
Evenimentul Zilei

Ungaria: Cine AJUTĂ imigranții ILEGALI ajunge la ÎNCHISOARE

Parlamentul ungar a aprobat un pachet de legi intitulat „Stop Soros” prin care ONG-urile care ajută imigranți riscă urmărirea penală.
Evenimentul Zilei